15.5.15

#campanya_EpC_8

Una escala amb el seu pas barrat per alguna mena de tanca, és un dels símbols que ja s'ha esmentat com a mínim tres vegades en aquesta campanya electoral.
A qui primer li vaig sentir dir va ser a mi mateix en el nostre primer acte públic. Al cap de dos dies ho deia ERC i ahir el cap de llista del PSC. Casualitats de la campanya?
Probablement no, és clar. Quan l'escala en qüestió és la primera imatge que veus quan entres a l'Ajuntament i és, al mateix temps, la que comunica l'entrada amb la zona del despatx de l'alcaldia i la sala de plens, el seu significat passa a convertir-se en important.
Quina simbologia més genial!
Avui hem fet allò que se'n diu l'acte central de campanya. Un acte a l'Orfeó, un clàssic a l'imaginari calellenc. La veritat és que probablement no calia fer un acte com aquest en un moment on el que realment s'agraeix és un contacte més directe persona a persona, però va ser una decisió personal meva que té molt a veure també amb la simbologia.
I la coincidència final és l'escala que he trobat a l'entrada al teatre; una escala amb el pas barrat.
Avui la simbologia ha presidit la jornada i la imatge d'una escala que ha d'obrir el seu pas a la ciutadania em deixa unes bones vibracions en uns moments on un determinat cansament comença a trucar a la meva porta. Una porta, per cert, que està tancada!