20.5.15

#campanya_EpC_13

Havia de ser precisament avui, el 13è dia de la campanya electoral, el dia del debat que organitza Ràdio Calella. Dels dos debats que es fan durant la campanya electoral, aquest és el "gran", el que habitualment es fa a Can Salom però que aquest any s'ha traslladat a la Fàbrica Llobet per les obres que es fan al cine.
Cada debat és un món nou, si més no per a mi. Probablement per a la majoria dels altres alcaldables (per a tots no, segur) el d'avui n'era un més, amb les seves particularitats, però ells ja estaven pensant només en les tàctiques, les estratègies, els pros i els contres, els resultats del diumenge, els pactes o, ves a saber, en les celebracions de la victòria.
Jo, com a mínim jo, jugo en una altra divisió. Soc dels que encara està pendent dels nervis, els tempos o les notes preses abans del debat.
I també dels que quan s'acaba no en té ni idea de com li ha anat. No sé si m'ha anat bé o no, no sé si ho he fet mínimament acceptable o he parlat com si ho fes davant una paret. És el que té això de no ser professional.
De tota manera, però, la possibilitat de transmetre allò en el que creus té molt d'encant. És tot un plaer. Un plaer que m'agradaria anar perfeccionant amb el temps i que, com a mínim durés quatre anys.
Però això ho veurem el diumenge, d'aquí només quatre dies.