14.5.15

#campanya_EpC_7

Avui escric aquest post a darrera hora, quan la nit d'avui ja es confon amb el demà. I he de confessar que ha sigut un dia intens, molt intens i, per ser més explícit, mentalment molt intens.
Ser cap de llista tampoc és un fet gaire habitual i el diàleg distès amb algun altre ex.candidat tampoc té per què ser massa habitual.
A primera hora del dia he tingut la gravació d'una entrevista per Ràdio Calella TV i al vespre el primer dels dos debats amb els vuit (sí vuit) alcaldables calellencs.
Tot això el que ha comportat és que l'adrenalina ha fet avui uns recorreguts per dins meu sense cap mena de control. Adrenalina, nervis, déumeu quina diada.
I fent una mica de resum he de dir que l'entrevista del matí m'ha anat prou bé, ha sigut distesa, àgilment portada per l'entrevistador i m'hi he sentit molt còmode, la veritat.
El debat, per una altra banda, ja ha sigut una altra història. El control del temps, el públic, la tensió dominant, els nervis (una altra vegada), tot es converteix en una cascada emocional.
I el balanç global?
Personalment hi poso bona nota, ha sortit fins i tot millor del que pensava. Vist des de fora, segur que es podia haver millorat força.