24.6.07

Una Scala

El post que vaig escriure el dimarts passat, que per cert era Sant "Rumualdu", acabava dient que si després de fer la teva vida normal no et creuaves amb cap escala, quan anessis a dinar en podíes trobar una allà al fons mateix del menjador.
Això va donar peu a un comentari d'en Dessmond, un blocaire (o blogger, o ...) actualment (i malauradament) retirat, que en els seus 7 mesos d'activitat es va convertir en una referència (si més no per a mi, i puc assegurar que val la pena anar recuperant els seus escrits de tant en tant).
Al comentari em deia que podia trobar escales fins i tot a les sopes i jo li contestava que a les sopes o ... al vi. Tot va ser una associació d'idees d'aquelles que apareixen sense buscar-les. De les sopes me'n vaig anar al vi i a un anomenat Scala Dei, d'aquí a la Cartoixa de Scala Dei al Priorat i, finalment, vaig recordar unes fotografies que m'havia enviat la Srta. Tarambana, amb escales incloses. Una cadena.
Publica un comentari a l'entrada