24.6.07

Una Scala

El post que vaig escriure el dimarts passat, que per cert era Sant "Rumualdu", acabava dient que si després de fer la teva vida normal no et creuaves amb cap escala, quan anessis a dinar en podíes trobar una allà al fons mateix del menjador.
Això va donar peu a un comentari d'en Dessmond, un blocaire (o blogger, o ...) actualment (i malauradament) retirat, que en els seus 7 mesos d'activitat es va convertir en una referència (si més no per a mi, i puc assegurar que val la pena anar recuperant els seus escrits de tant en tant).
Al comentari em deia que podia trobar escales fins i tot a les sopes i jo li contestava que a les sopes o ... al vi. Tot va ser una associació d'idees d'aquelles que apareixen sense buscar-les. De les sopes me'n vaig anar al vi i a un anomenat Scala Dei, d'aquí a la Cartoixa de Scala Dei al Priorat i, finalment, vaig recordar unes fotografies que m'havia enviat la Srta. Tarambana, amb escales incloses. Una cadena.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

Mestre Vilapou,
Gràcies pel comentaris tan amables que heu fet.
Realment a través de les associacions d'idees es pot anar ben lluny.
Jo vaig fer una vistia a Scala Dei i vai fer forces fotografies. I no m'en va sortir cap amb escales! Sort de l'AnnaTarambana!
És un lloc especial. És molt curiós tot aquell ambient de runes. Molt recomanable la visita.

Anònim ha dit...

Les associacions d'idees són un regal del nostre cervell! :)

Jo, des que vaig descobrir el seu bloc, només faig que veure escales arreu!

vilapou ha dit...

Dessmond, entre una cosa i l'altra, tinc ganes d'anar-hi algun dia a Scala Dei.
Srta. Tarambana, no s'hi capfiqui, però, que amb un de "raro" ja n'hi ha prou.