3.12.06

Roses al desembre

No m'he pas d'amagar de dir que la meva cultureta "floral" és més aviat reduïda. Diguem que vaig justet com per no quedar massa malament, però sense poder presumir gaire. És a dir que amb una mica de vista, si no em faig l'"eixorit" en la conversa, puc arribar a no quedar malament.
Tot això ve a que avui he trobat unes roses just al costat de l'ermita on hem anat a tocar. La foto queda aquí. Jo diria que no és el temps, que no he vist mai rosers florits pels voltants de Nadal, vaja, però tampoc m'hi puc posar fort.
Suposo que és això del temps, d'aquesta mena de vaga que fa el canvi climàtic, que està la pobra Mare Natura que no toca vores sense saber cap on ha d'anar i ves que d'aquí quatre dies no veiem els ametllers florits (ho dic bé, oi?).
I com a escala hagués estat bé posar-ne una de Roses, però no la tinc. En canvi sí que he trobat aquesta que és del mateix lloc que he anat avui però feta fa un any. Quina casualitat! I resulta que no l'havia publicat!
Potser és perquè en el seu moment tot aquest verdet em va fre "fred". Recordo l'any passat i els anteriors haver anat a tocar a aquesta ermita amb un fred de tres parells de... I, a més, en feia més a dins de l'església que a fora. Terrible.
En canvi aquest any, no diré que hem anat amb màniga curta, però no si estava pas malament.
El canvi climatic que dèiem.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciat vilapou, està encertat amb l'assumpte dels ametllers... Aquest temps no hi ha qui l'entengui: fa tres dies va gelar i ja anava amb guants pel carrer i aquest cap de setmana ha estat esplèndid. Boira, on ets?

Puji ha dit...

M'agraden les roses i m'agraden les escales verdes.

Bon dia Vilapou!

vilapou ha dit...

Musa, s'enyora la boira? És que no hi estic acostumat.
Puji, bon dia. Ja ho veieu, al desembre parlant de rosers, de verdor...

Anònim ha dit...

blaquejau com l'ametler
com veis que n'està florit
blanquejau dia i nit
com lluna de gener