5.12.06

El porc d'en George Clooney

Quan he fet un ràpid repàs als titulars de La Vanguardia d'avui, n'hi ha hagut un que m'ha impressionat: "El porquet d'en Goeorge Clooney s'ha mort". Després del primer xoc, no per haver entès que s'havia mort el mateix George Clooney, si no per si li havíen dit porquet, així a la cara, a la despareguda cara, m'he posat a llegir la notícia amb més calma i profunditat.
Resulta que el Sr. Clooney convivia, amicalment, i des de fa 18 anys, amb un animaló de la família dels Sus scrofa o dels Sus domesticus, que és com s'anomena científicament els porcs. El subjecte, a més, responia al nom de Max i pesava la no genys menyspreable quantitat de 130!! kg. I li diuen "porquet".
Sembla ser que l'actor ha quedat profundament afectat encara que no hi ha cap temor, de moment, que això afecti a la triomfal carrera cinematogràfica del pobre George.
Jo, personalment, guardaré uns instants de respectuós silenci per tan sentida pèrdua.

2 comentaris:

[o Rei] Ferran ha dit...

Mira, ara fa un moment m'he deixat la porta de l'habitació oberta i el gos se m'hi ha colat i ja jeia a sobre del llit. Sort que és petit, perquè no m'imagino un porc de 130 quilos ni a casa ni molt menys adormint-se a sobre del meu llit.

I això per no parlar del que passa si fa massa estona que no surt a fer el riuet o la cacona.

vilapou ha dit...

Jo, cada vegada que veig Porca Misèria ja quedo esgarrifat, i aquella porca no pesa pas 100 kg.