4.12.06

Dies de feina

Darrerament, i no sé per què, em sembla que vaig a parar molt als tòpics. Vull creure que no és una vulgar manca d'idees, però hi ha moments en què ho penso. Que si no fa fred, que si l'Esperanza, que si arriba el Nadal, que si el Molt (drets si us plau) Honorable President, que si les eleccions les va guanyar aquell, però no...
I de fet, em sembla, quan vaig començar el blog no volia pas parlar de la realitat real i quotidiana de cada dia, o potser sí. No, jo vaig començar amb les meves escales d'escenari i les seves misèries i fins aquí he anat a parar, de moment.
Bé, el cas és que avui és dilluns i demà divendres, a efectes pràctics. I amb tot això, em quedaran, comptant demà dimarts (divendres) onze dies de feina. De l'altra feina, és clar, perquè també hi he de sumar, de moment, 4 dies més (festius) d'anar a tocar sardanes. Per tant sumen 15, amb la qual cosa, no és que sigui un més massa extraordinari tampoc.
Potser que acabi el tòpic i deixi de comptar dies laborables i dies festius que, al cap i a la fi, és una de les coses més "cutres" que conec.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira Vilapou, el teu bloc és per fer-hi el què vulguis... no? doncs ja està, parla-hi del que et doni la gana, que nosaltres et seguirem llegint. ah! i les vacances potser són un tòpic, però són tan necessàries!!!!
Fa dies que no em passejo per aquí ni per enlloc, i em sap greu, perquè tinc molt poc temps. A reveure i a disfrutar de les vacances, per curtes que siguin!

Anònim ha dit...

Jo ja m'estic mirant el calendari de l'any vinent a veure quins ponts hi haurà, quin dia és l'aniversari, quan faré vacances... També sóc cutre, i què?

Anònim ha dit...

Home, comptar els dies festius no és cutre de cap de les maneres. Comptar els feiners, més que cutre és desesperant.

vilapou ha dit...

Reusenca, les vacances, les festes i el temps lliure en general és molt necessari. A disfrutar doncs.
Antoni, la paraula potser no és "cutre", diguem "políticament incorrecte"? I amb el que ens agrada ser-ho! Jo també he situat ja els ponts i les vacances de l'any que ve.
Àirum, sempre és millor mirar els festius.