4.12.06

Dies de feina

Darrerament, i no sé per què, em sembla que vaig a parar molt als tòpics. Vull creure que no és una vulgar manca d'idees, però hi ha moments en què ho penso. Que si no fa fred, que si l'Esperanza, que si arriba el Nadal, que si el Molt (drets si us plau) Honorable President, que si les eleccions les va guanyar aquell, però no...
I de fet, em sembla, quan vaig començar el blog no volia pas parlar de la realitat real i quotidiana de cada dia, o potser sí. No, jo vaig començar amb les meves escales d'escenari i les seves misèries i fins aquí he anat a parar, de moment.
Bé, el cas és que avui és dilluns i demà divendres, a efectes pràctics. I amb tot això, em quedaran, comptant demà dimarts (divendres) onze dies de feina. De l'altra feina, és clar, perquè també hi he de sumar, de moment, 4 dies més (festius) d'anar a tocar sardanes. Per tant sumen 15, amb la qual cosa, no és que sigui un més massa extraordinari tampoc.
Potser que acabi el tòpic i deixi de comptar dies laborables i dies festius que, al cap i a la fi, és una de les coses més "cutres" que conec.
Publica un comentari a l'entrada