21.12.06

Necessito ajuda

Tranquilitat, no necessito ni bombers, ni policies, ni ambulàncies. És una ajuda més senzilla, més "intel.lectual".
Aquest matí m'he trobat un correu de Blogflux. A veure, a mi aquestes coses m'agraden. Tot això que es pot posar al blog que t'indica quanta gent t'ha visitat, o quanta ho fa en aquest moment, d'on vénen, quina hora és, qui enllaça el blog, com pots fer ping, a quin directori estàs, tantes i tantes "maric....des".
I, a més, trobo que fins i tot queda mono, mono. Mireu a la part dreta de la pàgina, cap al final, aquelles tiretes que no se sap què representen. Hi ha gent que en té més de 10, o de 20. Jo em conformo amb 7 0 8.
I allò del Geo visitors, que et pot enviar al Google Earth? Quina passada (el G.E.)!
Prou, que m'embalo amb tanta tonteria.
Doncs resulta que aquell correu que deia al principi em proposava un enllaç d'aquests i desseguida l'he enganxat a la plantilla. El problema és que no tinc clar què vol dir.

How fast did my site load?
Jo diria que la cosa va de què la gent puntuï la pàgina i que per això hi ha les estrelletes, però tampoc ho tinc clar. Sóc de francès (com a idioma) jo.
Ho tindré uns dies com a mínim a veure què.

Publica un comentari a l'entrada