21.12.06

Necessito ajuda

Tranquilitat, no necessito ni bombers, ni policies, ni ambulàncies. És una ajuda més senzilla, més "intel.lectual".
Aquest matí m'he trobat un correu de Blogflux. A veure, a mi aquestes coses m'agraden. Tot això que es pot posar al blog que t'indica quanta gent t'ha visitat, o quanta ho fa en aquest moment, d'on vénen, quina hora és, qui enllaça el blog, com pots fer ping, a quin directori estàs, tantes i tantes "maric....des".
I, a més, trobo que fins i tot queda mono, mono. Mireu a la part dreta de la pàgina, cap al final, aquelles tiretes que no se sap què representen. Hi ha gent que en té més de 10, o de 20. Jo em conformo amb 7 0 8.
I allò del Geo visitors, que et pot enviar al Google Earth? Quina passada (el G.E.)!
Prou, que m'embalo amb tanta tonteria.
Doncs resulta que aquell correu que deia al principi em proposava un enllaç d'aquests i desseguida l'he enganxat a la plantilla. El problema és que no tinc clar què vol dir.

How fast did my site load?
Jo diria que la cosa va de què la gent puntuï la pàgina i que per això hi ha les estrelletes, però tampoc ho tinc clar. Sóc de francès (com a idioma) jo.
Ho tindré uns dies com a mínim a veure què.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

"How" (how, how, how) és el saludo dels odiats Pares Noels, invasors de façanes i balcons...

fast vol dir hamburguesa (d'aquí el concepte "fast food")...

did és precisament això: un dit (el del mig, concretament)...

my, evidentment, vol dir mai...

site és un forma abreujada del castellanisme site-vistonomacuerdo...

load es refereix al conjunt format per torrons, conyac i préssec en almívar (pronunciat també "lot" de Nadal)

Així doncs, How fast did my site load? vol dir, evidentment, si al Pare Noel li poses hamburgueses al lot de Nadal, t'ensenyarà el dit del mig, s'oblidarà de tu i no et durà mai re.

Ojo, que es tracta d'un missatge xifrat. Si el graveu posant veu de pito i el reproduiu al revés sonarà una diabòlica versió de Rosó interpretada per la Marina Rossell. Ale.

(I m'he enrotllat tant que m'he cansat i avui no faré post...) :-)

Anònim ha dit...

O això que diu en Zinc o "com de ràpid carrega la meva pàgina?", tot i que segur que ell tés raó...

Anònim ha dit...

Ostras... Doncs jo també necessito ajuda... M'agradaria saber què s'ha de fer (i com s'ha d'escriure!!) i on s'ha de posar el codi de programació que sigui per omplir la pàgina de xuminadetes que l'acaben fent més atractiva a primera vista...

Salut!

vilapou ha dit...

Zinc, ets molt gran, tio!
Ara mateix m'apunto al jominglish.
Antoni, em remeto al comentari anterior.
Musa, s'ha de començar a entrar a la plantilla però això del blocat no ho conec. De totes maneres a vegades és com els balcons, que a base d'anar-hi posant llums, llumetes, paresnoels i boles i testos, al final pot semblar un envelat de festa major de poble.

Dessmond ha dit...

Si en Zinc no existís, caldria inventar-lo!

vilapou ha dit...

Des, téns tota la raó.