9.12.06

Joguines per a nens?

Una de les tasques més importants que m'ha tocat fer en aquesta vida és la de tiet, o millor dit, la de tiet i padrí. He de dir que la faig encantat, sóc d'aquells que els cau la bava veient la nebodeta créixer i fer una mica el que li dóna la gana. Com que no és "meva", no noto si la consenteixo una mica o trenta-dues miques.
L'altre dia, aprofitant el pont, la senyora i jo vam agafar aquella preciositat i vam anar a fer una pila d'encàrrecs i a veure botigues, que és el que es fa en aquestes dates. Un dia fantàstic.
Com és evident, tenint en compte que la nena ja ha arribat a aquella edat justa que sap "allò" que l'any passat només intuia, vam entrar en una macro botiga d'aquelles plenes de jpguines. Els ulls no li donaven l'abast mentre anava repetint "això m'agrada" i "això també" i això i això...
El cas és que en un moment donat vaig veure en una estanteria un "juguet" que em va cridar l'atenció. M'hi vaig acostar i després d'observar molt vaig treure el mòbil i dissimuladament li vaig fer una foto.
Us ben asseguro que estava passant molta vergonya. La qualitat de la foto no és molt bona però he trobat la pàgina original que anuncia "l'objecte" i la cosa em sembla que no millora massa. Es pot saber què és això? Així han de créixer les nostres criatures? Ja sé que m'estic fent gran, però que em diguin que això és una caseta per jugar amb una mena d'éssers estranys, a mi no em cola. He vist en algunes revistes qualificades per a adults uns artefactes molt semblants que també serveixen per jugar però amb altres finalitats (prou divertides i engrescadores, no ho nego pas).
Després de veure com s'acostaven uns nens que assenyalaven molt emocionats la joguina vaig seguir el meu camí encara una mica vermell i per dissimular vaig fer una foto a una escala que hi havia per allà.

2 comentaris:

[o Rei] Ferran ha dit...

Haha! Que malpensats que som! xDDD

Anònim ha dit...

collons, si algú li regal això als meus fills pensaré malament, i tant!