3.4.06

Aplecs, aplecs....

Estem ja en plena època d'aplecs. Això és com qualsevol fruita o hortalissa, té els seu temps, la seva temporada. Però és fàcil de calcular, la temporada va des del bon temps, al mal temps, fàcil. Per tant, com que ja és primavera (aquí i al corte...), ja tenim APLECS!!!
Això vol dir que les escales també s'han revifat i comencen a sovintejar. He de confessar que estic una mica sorprès. M'explico: en dos aplecs , és a dir en dos enfustissats (king size), he comptabilitzat 6 escales 6! Si ho comparo amb qualsevol altra temporada l'increment és espectacular (normalment serien 2). Serà que els organitzadors d'aplecs de Catalunya llegeixen aquest bloc? Esperem que no sigui casualitat (seguiré informant del tema).
I de la mateixa manera que tornen els aplecs, els sardanistes i les escales, torna el consum exagerat de metres i metres de senyera. Ja sé que la combinació dels colors groc i vermell fa efecte, i sé també que la senyera és una expressió de la nostra identitat com a poble, però és necessari, encara, fer-la servir per tapar els baixos dels escenaris i de les barres dels bars, o de tovalles de qualsevol taula de festa popular? Segur que és imprescindible? No l'hauríem de dignificar ja d'una vegada?
Pensem-hi una mica, va!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, no suporto quan es fa servir d'estovalles!

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anònim ha dit...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anònim ha dit...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anònim ha dit...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»