31.10.05

Tinc un llibre d'escales!

Ara resulta que porto tres mesos fent un bloc que parla d'escales i escrivint dia sí i dia també, i me n'acabo d'adonar que tinc un llibre que es titula així: Escaleras. És un exemplar d'una publicació dedicada a professionals que dec tenir des dels meus temps d'estudiant o potser poc després. La veritat és que no ho recordo. Per tant, alguna cosa hi devia haver que amb el pas dels anys fes que jo em dediqués a la música, que caigués i que comencés a tenir una dèria per les escales. Hem de parlar del destí? Estava "predestinat"? Hi creieu en això? A mí em sembla una mica fàcil dir que un estava predestinat a alguna cosa una vegada ja ha passat, però vaja, que tothom pensi el que vulgui. He de tornar a mirar quins llibres tinc de fa anys, perquè potser treuré l'entrallat a més d'un tema d'aquells "pendents".

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.