21.10.05

Casa meu

Com que s'ha de predicar amb l'exemple, avui us presento l'escala de casa meva o ca meua o ca meu. Això de dir "casa meu" és una herència familiar, no sé de qui, però és un localisme que vaig descobrir que existia ara fa uns anys (uns quants) quan m'ho va fer notar una professora d'un curset de català que vaig fer quan estudiava a la Central a l'edifici de Plaça Universitat. Bé, doncs aquesta és la meva, la nostra (de fet és més de la Caixa que nostra, però jo prefereixo dir la nostra). Té barana, és prou ampla i la veritat és que no em puc queixar (tampoc la vaig dissenyar jo).
Ja fa dies que pensava començar a posar alguna escala més "general" barrejada amb les específiques del meu "tema". No sabia si esperar un dia més concret com el 100, o els 3 mesos d'haver començat el bloc però al final començo avui, i si alguna cosa especial li puc trobar al dia d'avui és que ahir era l'últim dia per pagar el 3r trimestre de l'IVA o que va fer 6 mesos que tenim cotxe nou (no em ve al cap res més). Amb el Blogger, a diferència d'altres blocs, no es poden classificar les entrades per temes (de moment i que jo sàpiga) i no puc agrupar-les segons la "utilitat" de l'escala, i aleshores ho intentaré fer amb l'àlbum de fotos. Però això és una altra feina que ja s'anirà veient amb el temps.
No renuncio a publicar escales d'escenaris, al contrari, però d'una part he de dir que no en tinc tantes (no puc publicar 300 fotos d'enfustissats diferents a l'any), i de l'altra no sé deixar d'escriure cada dia, si més no de moment.
Déu ni do quin "rollo" avui.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

...i que me'n dius de "vora nit" (o bora nit?), "estissores", "ubergínia"...

Anònim ha dit...

atchíííssssss!!!, i automàticament, la resposta es:
"Jeixuxs"!!!!!!
I a l' esglesia????:
"Jeixuxs" deia........"Jeixuxs" feia......
I els diumenges?? que hi fan a "teiatru"???
I altre vegada a les pregàries....
"Benèita" sou vos entre totes les dones....i benèit es el fuit....

Anònim ha dit...

ep!! el comentari d' abans, tambe esta fet per un altre de calella

vilapou ha dit...

Veig que Calella és una bona font de "localismes". Algú m'havia parlat de fer un diccionari català-calelló calelló-català.