17.10.05

De dalt a baix i d'esquerra a dreta

No és una frase per començar a parlar de política, encara que a partir d'aquest titular podria començar a desvariejar i omplir unes quantes planes sobre el tema. Hi ha dies que penso que aquest bloc em limita una mica i no em deixa "deixar-me anar" (m'ha sortit una frase una mica estranya però em sembla que ja m'enteneu), però de seguida torno al meu "carril", busco una fotografia i "em deixo anar". La d'avui és d'aquelles que dic que dóna per molt i per dies. I em sembla que l'aniré "descomposant". (Obro un altre parèntesi per dir que porto ja unes setanta i tantes fotos, i la meva experiència musical no donarà per molts escenaris diferents més. Continuo dins el mateix parèntesi i afegeixo que repetim molts llocs d'actuació i és molt típic que toquem a terra, sense escenari, empostissat, cadafal,...) Bé, tornem a la foto: mireu de dalt a baix i d'esquerra a dreta. Exercici per demà: trobeu un mínim de cinc detalls que podrien convertir-se un imatge per comentar. (Darrer parèntesi, no cal que contesteu, és un exercici de reflexió personal).