16.10.05

Temps era temps

Quan vaig començar tota aquesta història de les escales i els escenaris ho vaig fer pensant en els actuals, entenent per actuals aquells del que jo pogués tenir fotografies, és a dir de no massa anys enrere. Però avui he agafat un llibre d'història de la cobla La Principal de la Bisbal i he trobat aquesta imatge de 1953. Jo, evidentment no hi era encara (a la P.B. ni hi era ni hi seré, vull dir al món), però l'empostissat em sembla original d'una banda i no tan allunyat dels actuals (d'alguns) de l'altra. Hem substituit les botes per cavallets, però la cosa tampoc ha canviat tant. He buscat l'escala i suposo que devien aprofitar la de l'església. L'amplada i la fondària tampoc és tan diferent a les dels actuals. El públic sembla tan nombrós com el d'algunes ballades (és broma), i per cert, calculant l'edat del nen, ara deu tenir la mitjana de la dels balladors (això no és broma).