17.7.07

Thinking blogger award

De la blogosfera (bloquesfera, catosfera, ionosfera,...) m'ha arribat en forma de guardó aquest "meme" (o n'hauria de dir mem?). Consisteix en "premiar" 5 blogs que et facin "pensar".
En Zinc ha tingut l'acudit (ocurrència) d'anomenar aquest, i això em dóna el dret a exhibir el "award" i a escollir-ne 5 que a mi em produeixin el mateix efecte.
D'entre els 15 o 20 o 97 que esmentaria, us deixo aquests que, a més, em sembla que encara són "verges".1. Barri de Mar és un blog relativament nou, però molt interessant. En Joan Cantalagrella fa petits relats, darrerament més llargs, sobre alguna vivència personal, algun record, alguna opinió. Diria que són uns escrits molt ben escrits.
2. Encara que sempre donin imatge més "seriosa", als blocs polítics, o d'opinió política, també ha arribat això dels mems. Ho aprofito per esmentar-ne un que realment és de referència, el d'en Saül Gordillo.
3. La Musa mereix una menció especial per la seva vitalitat, franquesa, sinceritat i alegria. I s'ho mereix també per pencaire, estudiosa i perquè no para mai a casa.
4. A qui li agradi el dibuix, la il.lustració, l'animació, etc., en totes les seves facetes, pot trobar a Uff, il.lustració una font de coneixements, informació i inspiració, enllaçant amb l'obra de molts autors.
5. I un altre blog al que tinc un "carinyo" especial i que també fa "to think" molt, és Amics arbres-Arbres amics, un lloc de coneixement, denúncia i defensa dels amics arbres. Molt saludable.
Finalment, jo també els voldria donar un premi, que puguessin pujar i baixar aquestes escales durant uns dies...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mestre, ara mateix me'n vaig a fer un cop d'ull cap als que no conec.

Venint de vós, els agrego ja directament als "favoritos".

Modgi ha dit...

Prenc nota