27.7.07

Necessito vacar!

Fa quasi dos anys que vaig conèixer la pàgina de Rodamots. Més que una web és una mena de servei. Cada dia (de dilluns a divendres) pots rebre, per correu electrònic, un breu missatge amb una paraula o una expressió, amb el seu significat, alguna ressenya etimològica i algun exemple d'ús. La veritat és que cada divendres quan rebo el resum setmanal, hi trobo coses curioses i interessants.
Avui aquest resum contenia: ressol, a l'estiu tota cuca viu, fer l'agost, gandula i ... vacar.
Evidentment que aquesta darrera és la que m'ha frapat més.
Vacar vol dir, senzillament, no estar ocupat, ja sigui una persona o alguna cosa.
I ara, en aquests moments, necessito vacar, així, tal com sona. Som als darrers dies de juliol i, encara que "només" em falta una setmana per començar les vacances (de l'altra feina), hi ha massa gent que em va recordant que ells ja estan vacant, com el Puji, en Zinc o el Substitut, per posar uns (mals) exemples.
Intentaré passar aquests propers dies sense atabalar-me massa ni atabalar als del meu costat.
Ara, per entretenir-me una mica recordaré les conjugacions:
Jo vaco, perdó, jo encara no vaco, jo vacaria, tu no vaques però vacaràs, ell vaca, nosaltres vacarem un dia o altre, vosaltres voleu vacar, ells vacaren ...
Publica un comentari a l'entrada