14.7.07

Diada marciana

"Ahir" vaig acabar el post dient que "avui" explicaria per què ja li estava bé el nom al dia.
La cosa va començar a primera hora del matí a la feina. Dos dels meus companys de "fatigues" havien començat el dia d'una manera diferent. Un s'havia adormit i l'altre s'havia "desadormit", és a dir, l'un va arribar mitja hora tard i l'altre es va presentar una hora "abans", per no haver mirat bé el despertador. Un començament estrany.
Al migdia, a mi em va passar una cosa també una mica desconcertant. Després d'haver perdut mesos enrera definitivament el Sr. E. Mule, pensava jo que com a conseqüència d'algunes discusions amb els Srs. Ingenio i Norton, se'm va acudir tornar a provar "d'engegar-lo", i va funcionar o, millor dit, encara no s'ha parat. Incomprensible.
Per acabar, a la tarda, en un moment que em vaig girar per mirar quin temps feia al carrer, vaig veure l'escena de la foto.
Va ser o no va ser un dia marcià?
---------
Demà,

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, el Sr. Ingenio!

El saben aquell que diu:
-Póngame un cortado, sisplau.
-Y algo más?
-Sí, tienesacarina?
-Sí.
-Pues ponme "El baúl de los recuerdos"

vilapou ha dit...

-Buenas ¿tienen alpargatas?
-Muy buenas
-Muy buenas ¿tienen alpargatas?