14.2.21

Diari d'un ex.... Ja he votat. I vet aquí un nap i una col....

I vet aquí un nap i una col..... i qui no es contenta és perquè no vol.

Doncs ja està. Ja hem votat. Amb tranquil·litat, amb serenitat, amb ordre i amb concert. 

Hi he anat cap a tres quarts de catorze, una hora que a casa ens ha semblat que seria prou correcta, ni massa aviat ni massa tard. En aquella hora hi havia una cua al col·legi electoral de la Fàbrica Llobet que arribava una mica més avall del carrer Valeri Saleta. La llargària de la cua, en sí mateixa, no feia massa por; teníem clar que a dins no hi hauria pràcticament ningú apart dels votants, és a dir, que tots aquells que en situació normal seríem parlant entre nosaltres, fent grupets i petant la xerrada a l'interior, ara érem a fora. 

La cua ha avançat prou lleugera. Poc més de 10 minuts i a dins. L'organització dels trajectes interiors, les mesures, les indicacions i la feina impagable dels representants de l'administració i dels membres de les meses electorals ha ratllat la quasiperfecció. Si no fos.....

Si no fos.... que avui, per a mi, no tocava ser allà. Ha sigut un seguit de despropòsits, de riscos sanitaris innecessaris, de situacions grotesques amb la composició de les meses i un patir fora de lloc.

Resumint: Les eleccions han passat, un/a nou/va MHP arribarà (o no) i avui pau i demà glòria. Com heu pogut comprovar, ni he esmentat el tema de la votació entre les 7 i les 8 de la tarda. M'hi nego.

Benvolgut diari, ha sigut un plaer. No sé si ens tornarem a veure aviat, més tard o buscarem algun altre format, però entre els dos hem fet el que bonament hem pogut. Però ens ho hem passat prou bé, no?

A reveure!