7.2.21

Diari d'un ex-2n suplent pel 14F. Standby

Standbay

Al repàs que he fet avui als digitals i als noticiaris en general, he vist que ja quasi no es parlava de la situació dels membres de meses electorals. Sembla que tota la llenya ja és al foc. I ja crema. La qüestió ara ja només és esperar a veure què passa entre 8 i 9 del matí del diumenge 14 de febrer. Les al·legacions ja estan fetes, les respostes a allò que en diuen "excuses" ja han estat donades i només ens queda esperar i veure quin és el resultat.

Sembla que es faran més sorteigs per a membres de taules electorals en aquells municipis que faci falta. Sortosament a Calella som més previsors i s'han triat ja 9 candidats a cada lloc. Desconec, però, a quants s'ha comunicat.... I si amb aquests no n'hi ha prou, sembla que es farà un tetris perquè els que sobrin aquí vagin allà i jo te'n deixo un i tu me'n tornes dos i tres per tres fan nou.

El cas és que a les 10 del matí se sabrà segur quantes taules no s'han pogut constituir a tota Catalunya, i que ho faran entre dilluns i dimarts; i si aquesta quantitat de taules és considerable potser ens quedarem sense conèixer els resultats de les eleccions fins dimarts, ves que aquests votants de dilluns i dimarts no canviessin el rumb del país.

És ben bé (en castellà bien bien) que els despropòsits d'aquest 14F no ens pararan de sorprendre (si més no a mi).

Nanit, benvolgut diari.