12.2.21

Diari d'un ex-2n suplent pel 14F. I ara, correm-hi!

I ara, correm-hi tots!

Doncs ara resulta que en aquest moment queden entre 2.000 i 3.000 al·legacions per contestar, només a Barcelona, la qual cosa vol dir que se n'han resolt poc més del 20%. Com a conseqüència d'aquesta situació es donaria el cas de que, per silenci administratiu, seria de facto un rebuig a les al·legacions.


Un sense-sentit més. Finalment la Junta Electoral espanyola (JEC) ha fet pública una resolució on recorda a les juntes de zona que abans de les eleccions del 14 de febrer han de donar resposta motivada a totes i cadascuna de les al·legacions presentades per les persones designades com a membres de les meses electorals.

Sembla mentida que es prenguin, els mateixos poders públics, les normes tant a la lleugera. Incapaços de resoldre el que ells han reglamentat, incapaços de prendre's seriosament els drets dels ciutadans, incapaços de donar exemple, incapaços de fer-nos creure que vivim en un país normal.

Podien haver fullejat una mica aquest humil diari i se n'haguessin adonat de la situació real. Hi ha una pandèmia, hi ha riscos de contagi, hi ha gent espantada, gent malalta, i....unes eleccions. Casa tot això? Doncs ni casa, ni lliga, ni s'aguanta per enlloc.

I encara no està tot dit! Espereu-vos perquè aquestes darreres hores poden ser sucoses. Feu les vostres apostes!!