9.2.21

Diari d'un ex-2n suplent pel 14F. Anem a veure monuments

Anem a veure monuments

De les notícies d'avui, m'ha agradat aquella que diu que es demanarà la cessió del Camp Nou i de la Sagrada Família per convertir-los en centres de vacunació (o vaccinació, que diuen alguns) massiva.

Doncs mira, aquí sí que m'hi trobaran. Considero que és una gran idea. No sé pas qui la pot haver tingut. Porto més de mig dia intentant trobar qui pot haver sigut. Perquè, certament, en aquest país la imaginació darrerament està en hores baixes.

Jo ja m'imagino l'arribada al Camp Nou en unes columnes perfectament organitzades, separades, aïllades i documentades. Potser una al que correspon a cada córner. I aleshores, quan arribis, et faran un petit circuit per les entranyes del recinte. "A la dreta tenen el vestidor del primer equip, passin, passin, aquí poden veure on seu en Messi quan arriba, on es treu els mitjons, la paperera on hi llança les escopinades, les restes d'un embolcall de Kit-kat de l'època de Luís Suárez...". Després, sortint, es passa pel Museu, ara dintre, ara fora, ara mirin aquí, ara no mirin, i ara... no badin perquè els clavaran una agulla amb una vacuna perfecta de reaccions mínimes i finalitats estupendes. I no parin, no parin, que passaran pel punt de penalty, vorejaran el pal de la porteria i enfilaran la sortida per la porta gran.

Plis, plas, ja estàs vacunat i, de passada t'has passejat per la catedral barcelonista. És clar que això comporta problemes pels seguidors d'altres equips però, fins i tot aquí, tenim una solució a mida. Tenim el tour de la Sagrada Família, amb una visita a la capella, a sis torres, als finestrals, als soterranis i tots els racons mentres, en un altre plis-plas, quedaràs vacunat.

Ja estic frisant perquè m'arribi la convocatòria!