8.2.21

Diari d'un ex-2n suplent pel 14F. Diu que diumenge plourà

Diu que diumenge plourà

Quan ja sembla que el 99% de les taules electorals estan garantides, m'he adonat avui que el diumenge hi ha previsió de pluja. Ai las! Ara que semblava que tots els astres s'havien alineat (no alienat) de nord a sud. 

Però coneixent tota la classe política més la primera capa de Secretaris Generals i DiGis varis, que en el fons i en la forma estan tallats amb el mateix patró, ja deuen estar buscant totes les bes a aquesta situació. Recordeu que al final de la jornada electoral tots diuen que han guanyat? Uns perquè han quedat en primer lloc, altres perquè han superat el seu resultat anterior, n'hi ha que es conformen en millorar percentatges d'altres eleccions, per diferents que siguin; fins i tot alguns s'atreveixen a sumar resultats de ciutats grans o rurals, o perquè són el partit a qui ha votat més gent jove, o vella, o blava o groga o multicultural. Tots, a la seva manera, no ens enganyem, han guanyat.

Foto de Francesco Ungaro en Pexels

Doncs ara hem de trobar les argumentacions que ens convencin que, si plou, la jornada serà millor. Podem provar a trobar-ne unes quantes:

- Si plou, l'aigua rebaixarà la potència dels aerosols i el virus perdrà agressivitat.
- Si plou, els malalts de coronavirus no sortiran al carrer i anar a votar serà més segur.
- Si plou, votarà menys gent i el recompte s'acabarà abans, en benefici de la conciliació familiar dels membres de les meses.
- Si plou, els carrers estaran més nets i no s'haurà d'estar traient la pols de l'entrada dels col·legis.
- Si plou, la participació serà més baixa i..... No, no, aquesta no val....
- Si plou, ja tindrem excuses per tot. Aquesta és la bona!!!!!!

És ben bé (en castellà bien bien) que qui no es contenta és perquè no vol.