5.2.21

Diari d'un ex-2n suplent pel 14F. De 9 a 10, happy hour

 L'hora feliç

El nou bombonet de la jornada electoral és veure qui va a votar entre 9 i 10 del matí. Però més encara, qui hi va al voltant de les 9 en punt. Per què? Doncs perquè cada vegada més es veuen a venir que una bona quantitat de taules no estaran constituïdes a l'hora d'obrir el col·legi electoral. I ja hem comentat manta vegades que aleshores es "reclutarà" a algun dels votants primers. Però com que a les primeres hores s'ha demanat que hi vagi la gent gran, ja tenim l'embolic muntat. 

Per tant, hauran d'anar a corre-cuita a canviar els horaris, a millorar l'aspecte, edat, etc, de la gent que hi vagi a primera hora. Els proposo organitzar una "happy hour", amb ofertes afegides als primers assistents. No sé, un esmorzar amb doble de croissant, dues mascaretes estampades i signades per algun artista local o pel/la mateix/a alcalde/essa. O potser una samarreta personalitzada, una epi de coloraines, un bonus d'estada a un spa o a un balneari, un joc de mantes, mitja dotzena de vasos o una ampolla de ratafia signada pel MHP Torra. Són unes quantes idees....

Aquestes eleccions acabaran sent una mena de carnaval mal organitzat. De fet, el dia 14 ja ho és el dia de Carnaval, i el dia dels "enamorats". Ni expressament s'hagués trobat tanta coincidència i tanta improvisació a la vegada.

Per compensar tornaré a acabar amb uns versets musicats per Paco Ibañez, en aquest cas d'un poema de Gabriel Celaya:

"A la calle, que ya es hora
de pasearnos a cuerpo
y mostrar que, pues vivimos, anunciamos algo nuevo
".