29.8.07

I encara una altra

A principis d'aquest any vam fer, amb la "colla", una d'aquelles sortides "culturals-recreatives-gastronòmiques" que corresponen. La part cultural li va tocar al Castell de Sant Ferran de Figueres.
De fet impressiona molt la visita a aquesta fortalesa. Vam tenir oportunitat de fer un recorregut pel fossat, les cavallerisses, els patis, els dipòsits d'aigua soterranis, una meravella, vaja.
Vam coincidir amb uns periodistes que preparaven un reportatge per l'Avui (que al final no va sortir), vam veure un casament (sí, allà al castell) i no vam notar cap resta ni cap olor de cap feristela que hi hagués malviscut uns anys, encara que fos a cos de rei.
Però el que jo volia ressaltar avui no és la majestuositat de l'indret si no que volia lligar aquest escrit amb el d'ahir.
Sí, a la fortalesa de Sant Ferran de Figueres també hi ha una màquina de cocacoles. I sí, és a dir no, la màquina no funciona. Però sí, la màquina accepta molt gustosa que hi introdueixis unes monedes, que després no et torna, evidentment.
Queda un consol, però. La màquina està en un racó força discret i una mica apartat. Això vol dir que us podeu desfogar amb certa impunitat amb el ruí metall. L'estat de l'aparell us demostrarà que no heu sigut pas el primer.
Sort!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És bembé que el número de màquines de Cocacoles escampades arreu del país només és comparable amb el número de sucursals de la Caixa. A cada cantonada n'hi ha una!

(i ja que hi som... perquè no posen màquines de cocacoles a la Caixa?)

vilapou ha dit...

Hauríen de posar màquines de cocacoles i unes platetes amb pastes, com a mínim...