2.8.07

El futur

En el moment de començar aquest tercer any (com ressona això de tercer any, eh?) de blog em toca no fer un resum sinó mirar endavant. Fer un resum seria relativament fàcil i, en canvi, afrontar el que ha de venir, parlant d'aquest blog, pot costar una mica més.
Però em sembla que no ho tinc pas difícil per continuar. El repte seria veure si puc seguir trobant escales que es relacionin amb algun tema concret que toco, i si puc desenvolupar alguns comentaris a partir d'alguna imatge d'aquelles amb escala inclosa.
El resum vindria a ser aquesta fotografia. Tenim un nen que representa el futur, tenim escala i tenim enfustissat per a les sardanes. Sembla que els elements fonamentals per seguir aquí hi són presents.
I si ho "compliquem" una mica podem dir que la imatge ens fa preveure un futur que segueix força les mateixes pautes que teníem, és a dir, continuen les mateixes escales "originals" per pujar a uns escenaris "diferents", continua el relatiu perill, la manca de baranes, de seguretat, de comoditat...
Però ens és igual. Aquí estem, amatents, al servei d'aquesta causa i d'aquest poble.
---------
P.D.: M'agraden les escales, ves quina tonteria...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

laputadoros!!! Quants posts... Quantes escales...

Moltes felicitats, mestre.

AD ha dit...

Visca als petits barrufets!!
Endavant, sempre s'ha de mirar endavant!!

vilapou ha dit...

Perdedor, el temps passa i continuo disfrutant amb tot això. Tempus fugit, es diu?
Opineu..., els nens són el futur, no? Encara que els hauríem d'anar preparant el terreny tan bé com poguem.