11.8.07

Càrrega i descàrrega

Un dia, bé, un vespre d'aquesta setmana vaig anar a tocar a un d'aquests pobles de la "Costa". Vull dir d'aquells que són famosos més que res perquè en un moment determinat els van situar a la Costa Brava, i ells s'ho van creure i ho van aprofitar. Fins aquí, res a dir, no és cosa meva.
Però, evidentment, l'única manera d'aparcar en una localitat d'aquestes és, o donant mil voltes i aliar-te amb la deesa Fortuna, o deixar el cotxe a dos quilòmetres i mig i caminar carregat fins a la Plaça, o infringir alguna norma del codi de circulació. No hi ha cap més opció, si ets foraster.
Un servidor, una vegada esgotada i exhaurida la primera opció, i descartada la segona per raons de pes, va haver d'optar per la tercera. Vaig aparcar en una zona de càrrega i descàrrega habilitada com a tal les 24 hores del dia (no és el cas de la foto).
La meva pregunta és: N'hi ha per tant?
Ja tinc clar que en els llocs turístics l'activitat no té horari, però em va sonar tot més a una possibilitat de recaptar "calés" a qualsevol hora, que a res més. Sempre és més fàcil no vigilar si s'aparca correctament i a les hores, i així, sortir de cacera i posar multes amb total "impunitat" oficial.
Publica un comentari a l'entrada