8.2.06

Una escala i ..un meme

L'altre dia l'Antoni...des de Sant Pol em passava un "meme". És allò de dir 5 maníes o neures personals i originals que tinguis. Gràcies pel "marron".
Primer peró, deixo una escala per anar mirant si us avorreixen les meves coses.
Apa som-hi:
1. No m'agrada gens veure una pel·lícula ja començada, encara que faci 2 minuts, ni que siguin les lletres.
2. No suporto aquella gent que et diuen: -"Has vist avui el Cor de laCiutat? En David es casa". Jo com que me'l gravo el veig quan puc, i no vull saber el final!!
3. No puc aguantar els sardanistes que mentre estàs tocant, s'acosten a dos dits de la teva cara per mirar la particel·la i, a sobre, et pregunten: Com es diu? Quan tira?
4. Si al menjar hi ha trossos de ceba cuita els he d'anar apartant un a un (sóc un autèntic especialista). La ceba amanida sí que m'agrada.(!?)
5. En els àpats que som colla, m'agrada seure al cap de taula i presidir.
Ara, gratis i sense compromís he de passar els deures a 5 persones (víctimes) més: En Saül, en Xevi G, en jcr, l'Erakkia i a Gritos y Susurros

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, que qui seu al cap de taula sempre paga, no?
La primera la comparteixo plenament: que n'és de bonic sentir rugir el lleó de la Metro!!!

Anònim ha dit...

Però si la ceba està ratllada, et pots menjar el plat? Vull dir que si notes el gust però no veus els trossets què passa? Ho dic perquè jo de vegades quan cuino ratllo la ceba per tal que la gent, com tu, no trobi els trossos i mengi més de gust, és així?

Anònim ha dit...

Curiós això de la ceba. A mi la ceba cuita em torna boig i la crua no la soporto.

vilapou ha dit...

Zinc, he dit "presidir" la taula. És el lloc des d'on es veu la cara de tothom.
Sobre la ceba: És una mica complicat. Considero que els guisats i els sofregits han de portar ceba, però no puc posar-me'n a la boca un trosset. No sé si és la textura o què. Però en una amnida me la menjo.
Em passa una cosa semblant amb la crema d'un xuxo o d'una pasta (OK)o un plat de crema...(KO)

Anònim ha dit...

Jo el que no suporto es veure una peli sense saber-ne el titol... He complert i he fet el meme :) tot i que em pensava que em costaria una mica, al final encara m'en han faltat...

Anònim ha dit...

Deures fets.

Saül

Bet ha dit...

Hola!
he vingut a parar al teu blog per casualitat, i...mare meva, quantes escales!!!!!!!!!!!! he deduït de seguida que en fas col·lecció... i també m'ha semblat que ets del Maresme... jo sóc de Pineda, però visc a Girona fa molts anys i sempre que puc intento llegir coses sobre el poble i rodalies.
Bé, si vols, el meu blog és a la teva disposició.

Anònim ha dit...

M'han deixat un comentari que em sembla que és la definició bona dels memes.

Bet ha dit...

Bon dia!!
sobre el que em dius del meme, sí, més o menys en vull fer un cada mes, perquè la veritat és que me n'arriben moltissims, i contestar-los tots és un pal!
i d'això es tracta, de fer una mica de "revisió"... a més d'un polític li convindria!!
Et convido a fer-lo!!