11.2.06

L'escala a la fama

Continuo una mica amb el tema d'ahir, és a dir, que vaig anar a una estrena de cinema. Allà vaig veure estrelles (més o menys) d'aquest món, el del cinema. Però això em va fer veure que no tot és "Jólibut". Que allà hi havia personatges quina finalitat era arribar a sortit, encara que fos mínimament en una pel.lícula o en un algun producte del ram. I ho dic perquè veia alguna gent que es creia que tothom la mirava, i, de veritat, em sembla que poc més enllà del seu veinat, res de res. Però cada ram és un món, i jo què en sé d'aquest?
Aquesta imatge que he trobat em sembla que reflexa una mica el començament de molta gent que vol ser famosa: uns escalons una mica "cutres", que s'han de treballar molt abans d'arribar a una escala d'aquelles de Hall of Fame.
Només un detall per acabar. En aquestes estrenes, quan acaba la projecció s'aplaudeix força, però jo em quedo amb aquells aplaudiments que van sorgint de petits grupets del públic quan van passant els crèdits, i que són dels amics i col.legues dels tècnics, administratius, maquilladors, etc., quan veuen aparèixer els seus noms.