20.2.06

Turisme rural?

Hi poso un interrogant, no per res, sinó perquè em fa una mica de vergonya. Em sona a "gent de capital" que va a descobrir pobles, natura, animals, vegetals, minerals, bolets i cases de pagès. I la veritat és que no ho som pas així. Parlo de la meva gent, encara que alguna vegada se'ns escapi allò de: -Que maco!! Però és que n'hi moltes de coses maques, ep! al camp i a la ciutat i als pobles de mitja mesura. La qüestió és relaxar-se i disfrutar.
Aquesta vegada hem anat al Gironès, a una casa a la que intentem anar-hi cada any. La primera vegada va ser el setembre de 1997. Aaaaaaahhhh!!!! (això és un suspir), quins records. No hi ha paraules per explicar-ho. Imagineu, imagineu, que quedareu curts.
A nosaltres ens agrada agafar una casa sencera, que no hagis d'estar pendent de ningú, que puguis fer el menjar que vulguis i quan vulguis. No necessitem que ens ensenyin el bestiar (animal), que una mica ja hi entenem. Després ja fem les excursionetes gastronomico-culturals corresponents.
I jo, vaig recollint material.

3 comentaris:

Bet ha dit...

Ostres, quina caseta!! no la coneixia aquesta, això que sóc fan del "turisming ruraling"...

Bet ha dit...

ah, per cert, prova de posar un " target="_blank" abans del > i el nom de l'enllaç... així no es perdrà la pista de la teva pàgina quan es volen seguir els enllaços... jo t'he perdut quan he començat a remenar l'enllaç de la casa rural... així sempre s'obriran els enllaços que poses al teu blog en finestres noves... bé, és només una idea...

vilapou ha dit...

Ja havia llegit això de que s'obri una nova finestra. Algun dia pensava provar-ho. Ho faré.