16.2.06

Portabilitat

Fa una estona, mentre estava rentant els plats m'ha vingut al cap una paraula: portabilitat. Abans de tot he de dir que l'estona que hom empra per al rentat dels plats, acostuma a ser productiva en quant a això de pensar i rumiar. Tornem a la portabilitat. La veritat és que no sé ni per què m'ha vingut al cap ni relacionava quin significat tenia. De cop he recordat que quan vaig canviar de mòbil i de companyia em van dir que havia de fer una portabilitat (?). Només se'm va ocórrer relacionar la parauleta amb alló de portar un contracte a la competència, encara que probablement deu ser una traducció literal mal feta d'alguna cosa en anglès (o no).
I tot això transportat al meu món de les escales? Doncs repassant el meu magatzem n'he trobat una (oh thanks, donot!) que la puc relacionar amb la portabilitat. Mireu-la bé. La pots portar d'un lloc a un altre. Només l'has d'agafar per aquelles "empunyadures" (el diccionari permet aquesta paraula) vermelles i amb les rodetes, apa, a passeig!
Publica un comentari a l'entrada