16.2.06

Portabilitat

Fa una estona, mentre estava rentant els plats m'ha vingut al cap una paraula: portabilitat. Abans de tot he de dir que l'estona que hom empra per al rentat dels plats, acostuma a ser productiva en quant a això de pensar i rumiar. Tornem a la portabilitat. La veritat és que no sé ni per què m'ha vingut al cap ni relacionava quin significat tenia. De cop he recordat que quan vaig canviar de mòbil i de companyia em van dir que havia de fer una portabilitat (?). Només se'm va ocórrer relacionar la parauleta amb alló de portar un contracte a la competència, encara que probablement deu ser una traducció literal mal feta d'alguna cosa en anglès (o no).
I tot això transportat al meu món de les escales? Doncs repassant el meu magatzem n'he trobat una (oh thanks, donot!) que la puc relacionar amb la portabilitat. Mireu-la bé. La pots portar d'un lloc a un altre. Només l'has d'agafar per aquelles "empunyadures" (el diccionari permet aquesta paraula) vermelles i amb les rodetes, apa, a passeig!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una escala amb rodes!!!! Em sona haver-ne vist alguna vegada de petit i no sé perquè he associat la imatge a Telefónica. Igual vaig equivocat, però juraria que de petit havia vist algun treballador de "telèfonos" remenant cables pel meu carrer, de façana en façana, amb una escala d'aquestes.

A banda d'això, felicitats pel bloc. L'originalitat constant, fruit d'aquesta devoció gairebé fetitxista per les escales, em té atrapat!!

vilapou ha dit...

Zinc, gràcies, no tinc paraules.