14.2.06

Beatles...també

Anava a posar Beatles...encara, però em sembla que puc dir tranquilament això de Beatles...també.
Ahir vaig descobrir una cantant brasilera, Rita Lee. Quan dic això de descobrir, em fa un cert repel, o recel, o vergonya, perquè un descobreix un cantant o un artista un dia i resulta que tots els demés ja el coneixen de fa anys. I un que estava tan content amb la seva nova adquisició, passa a posar-se vermell en adonar-se que no hi entén ni un borrall.

Doncs com deia, ahir vaig descobrir la Rita Lee, cantant brasilera realment molt interessant. Té un disc versionant Beatles amb peces molt logrades. N'hi ha de més personals, més "roqueres", més "bosseres". Vaja, que a mi m'ha agradat.
I com que havia de posar una foto dels Beatles, doncs evidentment serà baixant una escala. No és aquella que baixaven de toreros, però també ho fan d'un avió.
Busqueu la Rita Lee.