24.2.06

Dues miques de jazz, blocaires i una escala

Ahir va tornar-hi a haver jazz a Calella. Fan un cicle força maco, en locals petits, com ha de ser, i amb públic divers, uns que hi van expressament i els altres que s'ho troben i ho aprofiten. Vam poder disfrutar de dues actuacions. La primera del grup de Nani Morer, amb el seu germà Juanma i l'Oriol Casadevall: guitarra, bateria i contrabaix. Interessant i ben treballat tant per part d'en Fernando, a qui a més conec des d'un punt de vista més"docent", com per la base rítmica.
Després, David Montero trio amb ell mateix al saxo, Pol Maresma al contrabaix i Ricard Molina a la bateria. Bé, bé, bé. Tots tres hi diuen moltes coses en cada peça que toquen.
I entre el públic em va semblar reconèixer un blocaire a qui segueixo pràcticament des de que vaig començar i a qui només havia vist en unes fotos d'un àpat de blocaires que es va fer a Girona. Al final i després d'haver decidit perdre, davant d'ells, el meu "anonimat", em vaig presentar. Vaig poder saludar l'Antoni ...des de Sant Pol i en Pol Maresma que també és blocaire i té una bona col.lecció de cafès.
Per rematar-ho he de posar una escala. Llàstima que al local no n'havia cap. La que tinc de més a la vora és la que us deixo aquí. Està bé, encara que una mà de pintura per dissimular les juntes no li aniria malament. Axí sembla que encara estigui en obres, i jo diria que la plaça on es troba ja fa temps que està acabada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tens raó, el cicle és un luxe, aquest dijous actuació al Revel's que si que té escala. Per cert, ja t'he posat l'asterisc de blocaire conegut, un plaer.