24.2.06

Dues miques de jazz, blocaires i una escala

Ahir va tornar-hi a haver jazz a Calella. Fan un cicle força maco, en locals petits, com ha de ser, i amb públic divers, uns que hi van expressament i els altres que s'ho troben i ho aprofiten. Vam poder disfrutar de dues actuacions. La primera del grup de Nani Morer, amb el seu germà Juanma i l'Oriol Casadevall: guitarra, bateria i contrabaix. Interessant i ben treballat tant per part d'en Fernando, a qui a més conec des d'un punt de vista més"docent", com per la base rítmica.
Després, David Montero trio amb ell mateix al saxo, Pol Maresma al contrabaix i Ricard Molina a la bateria. Bé, bé, bé. Tots tres hi diuen moltes coses en cada peça que toquen.
I entre el públic em va semblar reconèixer un blocaire a qui segueixo pràcticament des de que vaig començar i a qui només havia vist en unes fotos d'un àpat de blocaires que es va fer a Girona. Al final i després d'haver decidit perdre, davant d'ells, el meu "anonimat", em vaig presentar. Vaig poder saludar l'Antoni ...des de Sant Pol i en Pol Maresma que també és blocaire i té una bona col.lecció de cafès.
Per rematar-ho he de posar una escala. Llàstima que al local no n'havia cap. La que tinc de més a la vora és la que us deixo aquí. Està bé, encara que una mà de pintura per dissimular les juntes no li aniria malament. Axí sembla que encara estigui en obres, i jo diria que la plaça on es troba ja fa temps que està acabada.
Publica un comentari a l'entrada