19.11.08

Ja no queden flors

Ara deu fer uns dos anys em vaig interessar per cuidar flors. Algú m'havia parlat de tenir una mena de jardí que em podia donar unes bones alegries i entretenir força.
Així ho vaig fer i durant un any pràcticament vaig anar tenint cura d'aquella parcel·leta, ara regant les flors, ara canviant-les, ara mirant els seus colors, ara gaudint la seva sensualitat nocturna...
Però va arribar un moment que va resultar impossible seguir aquell ritme de canvis i actualitzacions i el jardí es va acabar. Globalment puc dir que el "negoci" havia sortit bé però que ja no me'n podria cuidar més del meu jardinet.
I, ves per on, es veu que algú va descobrir que la terra es podia tornar a abonar només adequant una mica les condicions de l'adob corresponent. Ja no podria tenir totes aquelles flors al davant amb tota la seva intensitat, perquè ara serien quasi totes d'una altra varietat més d'interior, però encara podria tenir, cada setmana més o menys, una part del jardinet per mirar.
Aquest diumenge, quan vaig arribar a casa després d'un cap de setmana de turisme rural precisament, me'n vaig adonar que ja no tenia jardí...
----------------------------
Versió reduïda per a no iniciats:
Primer va desaparèixer el Plus... Ara la Premiere... Ja no podré veure més futbol gratis... Ni "altres" coses...