10.11.08

Crisi brillant

El dissabte a la tarda vaig anar de botigues. Em volia comprar alguna peça de roba que em faci quedar bé o, si més no, em faci passar desapercebut o d'una manera discreta el proper divendres en el que he de participar en una taula rodona amb blocaires de primera línia, ells parlant dels seus blocs i jo presentant la Maresmesfera. No es tracta de mudar-me gaire, sinó que no voldria que se'm recordés per no estar a l'alçada ni en el parlar ni en la foto...
Bé, el cas és que quan vaig entrar a la botiga definitiva i em van començar a ensenyar peces de roba, jo anava veient que la majoria, camises i alguna americana, teníen un to més brillant del que és habitual en la roba de tot portar. M'estava transportant mentalment a les festes de Nadal, i aquesta no era la meva intenció. Només faltaria, a sobre, que semblés que vaig de nit de cap d'any...
-No, és que aquest any la majoria de roba ve així, més brillant. I aquesta encara és discreta, eh?, em va dir la venedora mare (perquè hi havia la mare i la filla).
I encara va efegir:
-Però el viatjant ja ens va dir que això sempre passa en èpoques de crisi.
És a dir, que quan les vaques són flaques i les butxaques ténen problemes, la gent ens vestim en tons més lluents, com si anéssim constantment de festa...
I jo que em pensava que la moda es dissenyava dos temporades abans. O és que reulta que els dissenyadors de moda aquests ja ho sabíen això de la crisi econòmica?
En macroeconomia cada dia s'aprenen coses noves.
Publica un comentari a l'entrada