29.10.08

Anagrama d'escales

A mi, a casa, de petit, em deien que m'havia de fixar en aquells que en saben de les coses i, si fora possible, treure'n quelcom de profit. La veritat és que això m'ho van continuar dient mentres passaven els anys i jo, tot s'ha de dir, ja ho feia això de fixar-m'hi.
Fixar-m'hi, m'hi vaig fixar (excepte els sis mesos de la mili, és clar) i treure'n profit..., doncs d'aquella manera...
Ara, que ja soc gran, encara em ressonen aquelles sàvies paraules i, per posar-ne un exemple, ahir mateix vaig quedar impressionat del post del bon amic Zinc Piritione. Aconseguir trobar tretze (bonic número) anagrames del títol (insinuant paraula) del seu bloc, La iaia té caspa, és per treure's el barret (i no llençar-lo al foc...).
Com que el meu blog és humil i només té 7 lletres al títol, els resultats no han sigut gaire espectaculars:


Avi, plou! (molt adequat avui mateix)
l'avi Pou (a qui no vaig tenir el gust de conèixer)
vi al pou (que ja em diràs què hi fa...)
piu... vola (d'ocellets, però una mica pillat)
Vila!... Pou! (el crit de guerra a Can Vilapou)
...........
Ara bé, avui, casualment (i ho dic de veritat), m'han arribat unes imatges que s'adiuen perfectament amb el tema. I és que jo, del que hi entenc, és d'escales... anagrama d'escales.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Entre els anagrames amb el nom, i amb les escales, en tens 10, que no és gens mala xifra. Quines coses té en Zinc. Mira te n'acabo de trobar un, i encara l'atraparàs: 'va i plou!', que és el que ha passat aquests dies.

Epístoles i pistoles ha dit...

és com un concurs "a gran escala" del Cifras y letras de l'Elisenda Roca ;-)

vilapou ha dit...

Gràcies, xexu, mira que li havia donat voltes...
epístoles i pistoles, (uff, que llarg...), un gran concurs, sí. M'hagués agradat anar-hi...

Zincpiritione ha dit...

Mestre, com sempre les vostres escales ho superen tot. Brutal, aquest anagrama fotogràfic!!!!!

vilapou ha dit...

No, no, Zinc, "casualitats" de la vida