6.10.08

Regaleu mirades africanes!

El juliol passat, el dia de la trobada de la Llopasfera, i quan quasi ja érem a taula, va aparèixer en Quim Fàbregas, dels Fàbregas de Calella, qui no els coneix? Podríem parlar del bar, del Barça, de l'actor, del fotògraf, del bàsquet... de moltes coses relacionades amb ells (totes bones).
Doncs en Quim és fotògraf i, evidentment, està relacionat amb els blogs, els fotoblocs, el Facebook, etc. i, per tant, va venir a aquell sopar i jo vaig tenir la sort de seure al seu costat i poder parlar de les seves expèriències a Mali, a Xile i a altres llocs. La veritat és que haguessin fet falta unes quantes hores perquè em pogués explicar tot el que tenia al pap. Jo, per la meva part, només li vaig parlar de les meves pobres escales...
Un temps després vaig rebre una nota seva al Facebook que ara s'ha repetit en forma d'esdeveniment.
Es tracta, pels que no pugueu accedir al Facebook, d'una oferta d'un regal solidari: el seu llibre "MIRADAS AFRICANAS", un recull de 80 retrats intensos realitzats a Gàmbia i Senegal. El preu ara és de 20€, dels quals una part va a projectes solidaris en aquells països.
Crec que és un bon regal solidari de cara a Nadal.
Si el voleu aconseguir només li heu d'enviar un missatge a quimfabregas@gmail.com o al Facebook i ell us donarà el compte i la manera de fer-vos-el arribar. (I si no, m'ho dieu a mi, i jo mateix faré els tràmits o us el portaré a domicili ;-))
Val la pena que mireu els enllaços que us deixo en aquest post, de veritat.
L'escala d'avui me la va enviar ell l'endemà mateix del sopar. La va fer a l'Índia i és d'accés a un temple. Hi podem observar les cares de cansament de la gent... (ell no s'hi va fixar però a l'esquerra de la imatge n'hi ha una altra d'escala...)