9.10.08

Preparant la subhasta

Ha arribat a les meves orelles, i als meus ulls, la notícia que el proper dia 20 sortirà a subhasta un tros d'escala de la Torre Eiffel.
No cal que us digui que des del moment que me n'he enterat, només faig que números i més números. Es veu que és un tram de 3,5 metres i uns 700 kilos de pes i que surt a un preu estimat de 100 € el kilo.
La veritat és que el primer problema seria veure on ho poso, perquè el balcó de casa no acaba de donar la mida (a part de que ja hi ha un ocupant privilegiat), la veritat, encara que també he pensat que potser aquest seria el moment de tirar endavant l'Ateneu Blocaire (ABV) del que ja havíem parlat fa temps (mapa) i així tindríem espai suficient per començar a fer patrimoni.
I l'altre qüestió "principal" és anar recullint una mica de "circulant", que en diuen ara, és a dir, metàl·lic, diner, euros, pasta...
Jo, de moment ja he mirat la guardiola familiar, la rajola, la caixa fort, les cèdules hipotecàries i les llibretes a termini, i en tinc per fer una oferta per un esglaó...
Des d'aquí faig una crida a qualsevol possible soci inversor que estigui interessat:
-Eeeeooooooo!!!! (crit)
Qui vulgui participar a l'aventura només ha de contactar amb aquest humil blogaire, o blocaire, o blogger, o bloguer, o....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgrat no tenir la tresoreria gaire sanejada i els actius lleugerament contaminats, pots comptar amb mi per si cal fer alguna "puja" o si s'ha contribuir a injectar liquidesa.

Sincerament!

Anònim ha dit...

i... si fem primitives, cegus, bonolotos, loteries "nacionals", cupons diversos?

vilapou ha dit...

garrofaire, ja sé que no són els millors temps, però entre tots podríem tenir un bon "símbol". Ens hem d'estrènyer el cinturó.
carme, tot sigui per la causa! O, si més no, destinar un % del premi per la subhasta.