31.8.08

El (meu) dret a decidir

Fa uns dies vaig llegir al diari que aquella que un dia ha de ser la Reina d'España (millor posem-ho tot en majúscules) s'havia fet una petita intervenció a l'apèndix nassal per tal de corregir alguna lleugera dificultat respiratòria.
En aquell moment ja no s'escapava a ningú que el que s'havia fet tan elevada dama era una operació d'estètica per reconduir a uns cànons més estilitzats el seu nasset.
Diguem que fins aquí la cosa no passava, per a mi, de ser una vulgar (i estúpida) anècdota.
Però ahir va córrer per mans d'unes amistats meves, majoritàriament femenines, un exemplar d'una publicació d'aquelles anomenades de la premsa de color de rosa, on es veia allò de l'"antes" i el "después" de la monàrquica cara, i quina no va ser la meva sorpresa quan em van fer l'informe corresponent de la seva anàlisi:
-Hi ha una modificació de la corba de la nàpia.
-Es percep un escurçament de la barbeta.
-Ha desaparescut alguna arruga.
-Es nota una modificació del volum dels pòmuls.
-I, finalment, sembla que la inclinació de la línia ocular s'ha adreçat modestament.
Si a tot això hi afegim un "dossier" arribat directament de "Palau" en el que se m'informa que s'Altesa va tornar precipitadament de la cita olímpica sota l'excusa que enyorava les seves criatures, i ho va fer en un vol "militar" fletat per aital aconteixement, quan en realitat va ser per tocar-se la cara, aleshores un servidor se sent lleugerament ofès, enganyat i estafat.
Que no ho pago jo, tot això? Que no ha de ser algun dia (no ens enganyem...) la meva Reina? Que no hauré de veure la seva faç a les parets d'edificis oficials, bars, cabines de camions i, probablement, monedes?
Doncs, per què ningú no m'ha demant l'opinió en això del nas i els pòmuls, eh?
"Això" també forma part del meu dret a decidir!
Publica un comentari a l'entrada