3.8.08

Concert d'Angels of Mercy

Em sembla que mai m'hagués imaginat que a partir de tot aquest moviment del meu blog i les meves noves "relacions" arribés a anar a més d'un acte. Però vet aquí que fa dues setmanes vaig estar en un sopar de la Llopasfera calellenca, la setmana passada en un altre sopar amb l'Àngel Colom convocat des del blog d'en Dessmond i ahir vaig assistir a un concert d'un grup en el que hi toca en Puji. I tot això, per a una persona com jo que acostuma a quedar-se sempre a la darrera fila dels "puestos", és realment sorprenent.
Del concert aquest d'ahir, dels Angels of Mercy, me'n vaig enterar via Facebook, encara que després ho he anat trobant en altres bandes. El grup està format per Sergi Silva cantant, Sergio Gregorio guitarra solista, Dani Rambla guitarra rítmica, Carlos Gregorio bateria i Jordi Pujadas al baix, i toquen bàsicament cançons de Dire Straits. Puc dir, i ho dic, que em van sorprendre molt gratament. Jo no sabia què em trobaria, ni al local, el Bar l'Espigó de Mataró, ni a l'escenari, però penso repetir alguna altra vegada les dues coses. Els solos (potser hi faltava una mica de volum) estan impecablement interpretats, la veu és molt correcta i el ritme, amb el baix d'en Puji molt contundent, aguanta molt bé el pes dels temes: un notable alt.
Sobre allò que m'interessa a mi, les escales i els escenaris, no tinc massa a comentar, ja que van tocar a peu pla (així es van estalviar perills...). Per aixó l'escala que he posat és de la part del davant de l'edifici, l'Escola Universitària.
I només, per acabar, voldria demanar excuses si alguna senyora o senyoreta es va trobar més d'una vegada amb la meva mirada (discreta) al damunt, però és que la Candela havia dit que potser hi assistiria i jo intentava relacionar alguns records de fotos del seu blog amb... Bé, millor que ho deixem estar...

6 comentaris:

Puji ha dit...

Ostres! Moltíssimes gràcies! Per ser-hi, perquè ens vam poder conèixer i per aquest post.

Dani R. ha dit...

Eis! Moltes gràcies per aistir-hi i pel "review".

Puji! Et vas descuidar de presentar-me a tant il·lustre espectador!

Ps: esperem que aviat poguem actuar en escenaris de més alçada per tal d'aportar una escala com els deus manen.

vilapou ha dit...

Puji, el plaer va ser mutu.
Dani, el proper concert espero que sigui en un escenari "de veritat" i amb una escala ben segura.

stratosergio ha dit...

Ei, moltes gràcies per les teves paraules! Espero que ens trobem més cops, i "ojala" poguem aviat trpitjar un escenari de debó.

Charlie ha dit...

Puji!
Per què no em vas presentar a tal eminència de la blogosfera catalana?

vilapou ha dit...

Stratosergio, de veritat que em va agradar el concert i espero que coincidim un altre dia, si pot ser, amb un escenari que tingui escala ;-)
Gràcies Charli hi-hat, però la veritat és que jo tampoc li vaig dir res fins quasi a l'hora de marxar.