5.8.08

Que pugin les hipoteques!

Fa uns dies ens va arribar una carta (amb repetició) de l'entitat bancària que, podríem dir, és co-propietària de la nostra llar. Ens proposava que podíem canviar el tipus d'interès de la nostra hipoteca de variable a fix per 2 o 3 anys. Sense cap cost addicional, és clar.
Una vegada fetes les consultes pertinents als meus "assessors" he arribat a la conclusió que sí, que puc canviar l'interès al que ells em proposen per un parell d'anys. Quin "truqui" té això? Doncs només que adquireixes un compromís, que te la jugues, vaja, a endevinar que l'economia seguirà anant una mica malament durant els dos propers anys, i que no tindràs cap preocupació cada vegada que s'acosti la revisió anual.
I ara em trobo que per un costat estic esperant que l'economia del país millori, que quan acabin les vacances trobi la porta de la fàbrica oberta, que la construcció es recuperi perquè els ajuntaments recaptin impostos i els seus departaments de cultura puguin llogar cobles, que el petroli baixi i el gasoil torni a ser més barat que la gasolina, que els interessos baixin, en resum.
I per l'altre costat espero que l'economia segueixi una mica el seu camí erràtic, no molt, només un parell d'nys, però sí el mínim perquè el meu nou interès fix em resulti rendible.... I això em fa sentir una mica traïdor.
Em sembla que la imatge d'aquestes escales representen prou fidelment com em sento en aquests moments...
Publica un comentari a l'entrada