11.8.08

El cor de la ciutat. Capítol 1624

Aquesta tarda, 29 dies després de la seva emissió, he vist el darrer capítol de la temporada del Cor de la Ciutat. No sé si a algú li pot semblar estrany (a mi no, la veritat), però el seguiment de serials diaris comporta, de vegades, aquest petits problemes d'ajustaments d'horaris. En una família tothom té les seves ocupacions i les seves prioritats, i a Can Vilapou, com a totes les llars, no podem seguir com ens agradaria la graella de la televisió.
Així, entre una cosa i l'altra, anem gravant cada dia els capítols o les pel·lícules que ens interessen, i quan el temps ens ho permet ens anem posant al dia de tot allò que tenim pendent.
El dia que es va emetre el darrer capítol d'aquesta temporada del Cor, portàvem un petit retard d'unes quatre setmanes i mitja i, com és evident, no vam poder seguir la gala final en directe.
Aquest cap de setmana hem pogut posar-nos al dia dels últims 9 capítols fins que avui, a les cinc i vint-i-cinc de la tarda hem vist l'escena final (la qual cosa ens ha impedit anar a la platja...).
He de confessar que, emocions dremàtiques a part, ara em sento molt més tranquil, descansat i relaxat. Aquell capítol final em portava intrigat des de feia 29 dies. Ja puc continuar les vacances... Quin descans!
Degut a aquest problemes d'ajustaments horaris "i tal", no he pogut trobar cap escala relacionada amb el Cor de la Ciutat i us deixo aquesta altra que és de Ventdelplà, sèrie de la que també en soc seguidor, evidentment... Suposo que em perdonareu la "llicència".

1 comentari:

Anònim ha dit...

ostres!! i has aconseguit que ningú te'n parlés durant 29 dies?! això si que és impressionant... ara, però, t'ha agradat? allò de "l'ivan ha salvat can sarró" és una de les frases més bèsties del capítol ;) en fi, que gaudeixis, ara sí, de les vacances!!