15.8.08

Final de dia barroc

Acabar el dia assistint a un concert de música barroca a la Catedral de Carcassonne et fa oblidar qualsevol mal moment que hagis tingut. La veritat és que estar de vacances i admirar joies històriques no deixa massa temps per al mal humor, però algunes actituds "humanes" sí que ho poden lograr.
Però no és moment de buscar cap mal record. Em vull quedar amb les imatges de la Cité de Carcassone, de la Minerve, d'una "bona" Cassoulet, de bons paisatges, de la nostra Mrs. Marple, de ponts, vinyes, escales, pedres... moltes pedres.
No tinc temps de concretar cap tema perquè les neurones van a massa poca velocitat aquests dies; temps hi haurà.
Ara, aquesta nit, vull que m'acompanyi el record de Les Musiciens de Cythère.
--------------
Frase del dia: "Ens ha sortit bé sortir per la sortida que hem sortit"

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Arggg, ara m'acabes de fer molta enveja. Menjar una cassoulet és el que em va faltar quan vaig visitar la Cité, i és una espina que porto clavada, i que m'hauré de desclavar algun dia.

Anònim ha dit...

Estava convençut que us en sortiríeu per la sortida correcta!. Genial frase!. Podria ser una cada post de vacances???. Compte amb els esforços neuronals però. A disfrutar!!!
PD: Podríeu adquirir l'espasa de plàstic...

vilapou ha dit...

Xexu, xexu, la cassoulet s'ha de tastar. Ja hi podeu tornar. Ara, si pot ser, millor triar un bon lloc, no "massa" turístic.
Jordi, i avui hem tornat a sortir per la mateixa sortida i hem fet sort de sortir-hi.
Ah, demá al matí tornem a la Cité i l'espasa segur que cau...