2.4.07

Xavier Casellas a N.Y.

Ahir vaig rebre un correu que deia això, que en Xavier Casellas actuarà del 4 al 7 d'abril al Dizzy's Club del Lincoln Center de Nova York. Pels que no el conegueu us puc dir que és un "crooner" amb aquell estil tan característic que ja no en queda. I a més és calellenc, que això ja dóna uns punts a favor. L'any passat va actuar al Cafè-Jazz i en vaig fer un petit (petit) comentari. Us recomano deixar la seva pàgina oberta una estona (mentres seguiu llegint aquest post) i podreu escoltar una mica del seu treball.
I de Nova York (New York o N.Y.) "casualment" en tinc una escala. Me la varen enviar en Santi i la Nuri quan hi van anar fa uns mesos. La veritat és que la guardava per fer una etapa de la meva ruta d'"escales d'arreu", però crec que la ocasió s'ho mereix. Molt serà que no me n'arribi cap més dels "iuesei". Puc adelantar ja que a aquella banda de l'oceà hi faré cap en aquest meu viatge virtual (una etapa segura com a mínim).
Com tot als Estats Units, la imatge no pot presentar només una escala. Tot ha de ser a l'engròs, moltes escales, moltes. És la típica foto d'aquells edificis amb les seves escales d'emergència cobrint les façanes senceres.
Si mai hi vaig no sabré cap on mirar i què retratar.