6.4.07

Jazz i Setmana Santa

Ja queden lluny, per sort, els temps en què la influència de la celebració de la Setmana Santa envaïa el dia a dia de la societat. Si més no, la concepció que es tenia des del poder establert (tan civil com eclesiàstic). Intueixo que d'imposicions com aquelles n'han esdevinguts actituds socials posteriors. La grisor que es derivava d'aquell seguit de normes de comportament surava a l'ambient.
El Jazz, que té molt a veure amb sentiments espirituals, és una música que a part de no tenir dates especials d'interpretació, també pot ser incorporada per aquells que vulguessin limitar el seu horitzó en dies com aquests.
El cas és que ahir es va celebrar la darrera sessió del Cafè-Jazz Calella 2007. Va ser una actuació esplèndida, vibrant, multitudinària com cap altra. La va protagonitzar el Xavier Dotras Trio, format pel mateix Xavier Dotras al piano, Toni Pujol al contrabaix i César Martínez a la bateria. Per arrodonir-ho, van comptar amb la col.laboració, ja habitual, de Gorka Benítez al saxo i la flauta, i, en un bis final, d'en Juan Carlos Narzekian, veritable ànima d'aquesta trobada jazzística anual, que feia una mena de rematada al darrer minut del cicle, amb gol per tot l'escaire de la porteria.
El públic (habitual) ja ens comencem a preparar per la 9ena edició (sense presses, però).

I per tancar-ho amb una imatge més de Setmana Santa, imatge amb escala evidentment, m'he dedicat a buscar per la xarxa. Aquest no és el meu mètode bàsic, però sí que en determinats moments és una gran ajuda (aquesta és la grandesa d'Internet, diuen). L'he trobat a la pàgina dels Misioneros del Sagrado Corazón en el Perú.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu meu! Jo també hi vaig ser... Però al poc d'arribar vaig anar a fora, a la única taula que estava lliure perquè els meus peus no podien estar més de peu. Com que no li conec la cara, senyor Vilapou, no el vaig poder saludar... petit és el món :P!

vilapou ha dit...

Erakkia, quan vaig arribar em vaig quedar quasi a la porta molta estona. Estava pleníssim. Un altrre dia serà...