4.4.07

Medieval

Avui un company de la feina m'explicava que demà li tocarà anar a ajudar a la família en el negoci gastronòmic que ténen a Hostalric. Dijous sumat a arròs és igual a molta feina. D'això en deien una equació de primer grau a matemàtiques. Però si a més hi sumes una Fira Medieval, et donarà un cap de setmana liat fins al cap de munt.
Em comentava també, el company, que un dels actes dels que es pot gaudir és una pujada o una passejada pels passadissos soterrats del castell amb torxes incloses. M'ho he imaginat una mica, tot lligant-ho amb aquella ruta virtual que estic fent i que ara va per terres càtares.
D'Hostalric en tinc unes imatges que em va enviar ja fa temps la Bet, quin blog, malauradament, està inactiu. Eren fotografies que d'alguna manera et remetien a èpoques medievals. De fet és la conseqüència directa de visitar una població nascuda a la vora d'un castell. Tot en fa olor.
--------
Després d'haver esmentat la Bet i el seu blog, no voldria acabar sense acomiadar-me d'un que és realment una referència, l'aeroplà del Raval, que ens deixa. Bon viatge!

1 comentari:

Oriol ha dit...

setmana mundial de fires i processons!!