23.4.07

Un llibre i una escala

El llibre: Encara no té nom i, de fet, només té una pàgina, però és (o serà) un recull de poemes. Aquí en deixo un (l'únic, de moment):
Animals
El lleó vol ser el campió,
Però el peix l'impedeix.
La serp fa la guitza,
I no li agrada gens la pizza.

L'elefant es com un gegant,
I la girafa no l'agafa.
El cocodril no menja fil,
I l'ocell no es de pell.

Tots viuen a la jungla,
I cap es menja l'ungla.
L'hivern ha arribat,
I tots junts s'han amagat.
Autor: La meva nebodeta
L'escala: A la llibreria Martelli de Florència
A primers de gener d'aquest any la Senyoreta Romaní m'enviava un correu molt cordial en el que hi va incloure unes fotografies d'una escala. Aquesta escala està ubicada a la llibreria Martelli, a Florència. Em comentava també que tenia i té una certa fòbia a les escales de vidre, transparents, de reixeta o amb forats entre esglaó i esglaó. I aquesta n'era una precisament.
La veritat és que aquests tipus que ella esmenta, i per mi sobretot les que ténen obertures entre els esglaons, són una mica especials. Les que ténen forat per la por a "perdre-hi" un peu, les de reixeta per no deixar-hi els talons de les sabates i les de vidre, a part de que no faré cap comentari groller poc encertat, per la seva aparent "fragilitat".
Deixo aquestes dues mostres de l'escala en qüestió. Quedi la segona com a nexe d'unió entre els llibres i les escales en una diada tan assenyalada com la que celebrem avui.
Publica un comentari a l'entrada