19.4.07

Festimatge

Per demà divendres m'he guardat una activitat diferent. Aniré al cinema!
Bé, la veritat és que tampoc és això. Anem a complicar-ho una mica.
A Calella existeix una entitat cultural, anomenada Foto-Film, dedicada a la difussió de la fotografia, el cinema, el video... la imatge en general.
Cada any fan un autèntic Festival de la Imatge, el Festimatge, que els converteix en una veritable referència del tema.
De totes les seccions, exposicions i demés, demà dia 20 a les 8 del vespre i al Teatre Orfeó (de Calella), voldria destacar, dins el XIII Certamen de Curtmetratges Trofeu Torretes, especial Mar, la projecció dels curtmetratges seleccionats d'autors calellencs, entre els que hi observo amics, coneguts, saludats i desconeguts (quasi tantes categories com participants).
I si no puc incloure al blog cap "trailer" dels curts, no us deixaré pas sense una escala, que en aquest cas serà del mateix Teatre Orfeó. És una escala que vaig aconseguir gràcies a que en Miquel (de la categoria dels amics) un dia m'hi va portar perquè pogués recullir "material".
I acabo amb una petita crítica-desig-pregunta:
-Una entitat com Foto-Film, no hauria de tenir una pàgina web dedicada al Festimatge que estés d'acord amb el nivell artístic que s'hi mastega? (jo ho llenço aquí, com aquell qui no fa res...)
---------
P.D.: Sembla mentida però he fet un post sense parlar avui d'en Messi

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Certament, vilapou, la web de festimatge no mata... Però almenys conté informació, que la del festival de cinema de la meva vila del pingüí potser serà més maca pel que fa a disseny, però la info encara no hi és posada... Gaudeixi del festival, ara que és primavera, fa bon temps i aquestes coses...

vilapou ha dit...

Musa, teniu raó però com que conec algun element del col.lectiu que són innovadors i tot això, m'estranya una mica.
I sí, vaig anar-hi i vaig veure coses prou interessants. Un curt fet amb més de 500 fotografies retocades, en plan comic, molt bo, per exemple.

Anònim ha dit...

m'agradaria que algú em pogues dir on puc trovar una partitura d'una sardana.
siusplau

Anònim ha dit...

es que me l'han demanat a l'escola
siusplau si ho sabeu podeu dirme on ho puc trovar?
gracies

vilapou ha dit...

Susana, pots provar a la pàgina d'en Jordi Feliu.