11.3.06

Sant Sofroni

Aquest matí quan estava esmorzant les meves torradetes i el meu yogourt, com cada dia, he mirat el calendari. Resulta que avui és Sant Sofroni. Nom maco, he pensat, i només acabar he anat a engegar l'ordinador per buscar qui era l'esmentada celebritat. No ho he fet amb cap intenció irreverent, ja que tinc certa curiositat de vegades per la vida d'algun sant (ho faig d'una manera aleatòria, sense preferències). I la veritat és que m'han sorprès un parell de noms relacionats amb la vida de Sofroni. Són San Juan Mosco i Juan "el Limosnero" (els poso així en castellà perquè és com ho he llegit). Ho sento però he començat a fer jocs de paraules i a canviar lletres i abans de que se m'escapés el riure he plegat.
Us deixo aquesta escala que està situada a la part posterior d'una església i, ves a saber, potser la varen fer servir en Sofroni, en Mosco i el Limosnero.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No sé perquè hem oblidat sants tan exemplar, mentre que d'altres conserven tot el seu poder de convocatòria. Un nom original per posar a un nadó, més enllà dels Jonathans, Killians i d'altres que ens envaeixen.