17.3.06

Franc albir, una escala i en Zinc

Anem per ordre, que vull fer molta feina en poc espai.
Primer: ahir em vaig acostar a veure Jazzzz, i vaig gaudir d'un grup anomenat "Franc albir" (em permeto posar la segona en minúscula, no ho sé). En tenia només una referència dels anys vuitanta-noranta, i sí que són ells. Fan una mena de rock sinfònic, per etiquetar una mica, molt interessant i treballat, amanit d'un muntatge visual molt acurat (esplèndids Màdelmans). Dos teclats, bateria, percussió, guitarra, baix i veus, amb alguns tocs de saxo i flauta. Molt interessant.
Segon: Una escala-passarel.la trobada en un port marítim. Escalonets, bones baranes, encara que tot es movia una mica per donar-hi més efecte mariner. Dóna una mica de presència a aquest post que parla de bon ambient musical i de bons col.legues.
Tercer: Em copio sencera (amb permís o per la patilla) l'entrada que va posar en el seu dia l'admirat i mai prou ponderat Zincpiritione.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Caram Vilapou... això de l'admirat i mai prou ponderat m'ha arribat. Em fareu posar vermell! Vós si que sou mediàtic de debó, amic Vilapou!!!

Va, a veure si algun dia torno a treure el cap per cala iaia. Mentrestant us segueixo llegint. Salut!