27.3.06

I al principi...

Això, què hi havia al principi? I abans? En el cas que m'ocupa no tinc dubtes tan existencials. Abans de l'escala acabada hi havia l'escala començada, i abans el no res, és a dir un solar. Faig aquesta reflexió no gaire ortodoxa a partir d'haver rebut una imatge d'en Pere de Porqueres (Pla de l'Estany). M'envia aquesta escala en procés de construcció. Fins avui no m'havia preocupat dels origens (constructius) de les escales. Prometo que ara ho aniré fent de tant en tant.
I en aquesta fotografia hi afegia una frase que crec important: -El paleta era jo. I noto que ho diu amb un cert orgull. Enhorabona Pere!. També he de dir que després em deixa anar: -Felicitats pel bloc. I aquestes paraules em toquen el meu d'orgull.
El que deia: Gràcies Pere!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»